Live Muziek Bruiloften

Live muziek tijdens de Ceremonie van je bruiloft: Persoonlijk en intiem

Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar live muziek voor tijdens de ceremonie van je bruiloft? Dan help ik je graag. Mijn naam is Sylvia Aimee en ik ben een singer-songwriter / zangeres die staat te popelen om de mooiste dag van je leven nog een beetje mooier te maken.

Live muziek mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos:

  • Persoonlijk lied: Jullie liefdesverhaal vereeuwigd in een lied speciaal voor en over jullie geschreven. Jullie liedje kan live gespeeld worden tijdens jullie bruiloft. Ook kan het nummer professioneel opgenomen worden, zodat deze bijvoorbeeld in de trouwvideo gebruikt kan worden en jullie voor altijd een aandenken hebben. Vanaf 150 euro.
  • Live muziek tijdens de ceremonie: De door jullie gekozen liedjes live gespeeld met gitaar en/of piano en zang tijdens de ceremonie. Vanaf 300 euro.
  • Live muziek tijdens een gekozen deel van jullie mooiste dag: Live muziek kan tijdens elk moment van de bruiloft, zoals tijdens het ontvangst, de ceremonie, de receptie, het taartmoment, het feest, etc. Vanaf 300 euro.
  • Akoestisch optreden of met akoestische band: Ik kan alleen met mijn gitaar of piano komen optreden, of samen met mijn (akoestische) band: percussie, piano, bas, gitaar en natuurlijk zang. Met akoestische band vanaf 600 euro.

Een bruiloft is natuurlijk maatwerk, daarom kunnen de prijzen nogal uiteenlopen. Prijzen zijn onder andere afhankelijk van hoelang ik zal spelen en aanwezig zal zijn, hoeveel nummers ik van tevoren moet instuderen en op welke locatie de bruiloft is.

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kun je mij mailen, bellen of whatsappen (0649704596). Ik denk graag met jullie mee!

Gelukkige bruidsparen

April & Joep

“Wij hadden Sylvia gevraagd om tijdens onze bruilofts ceremonie een nummer te zingen. Toen ze deze ook nog eens zelf schreef naar aanleiding van ons verhaal was het sprookje helemaal compleet. Ze heeft een diepe indruk achter gelaten bij ons en onze gasten. Zo ontzettend mooi gezongen. Het was onwijs romantisch en perfect voor onze ceremonie.”

Sylvia Aimee tijdens bruiloft April en Joep
Sylvia Aimee speelt zelfgeschreven nummer over het bruidspaar tijdens de bruiloft van April & Joep
Foto: Shauni Hartland Fotografie

Daniëlle & Robbert

“Afgelopen mei zijn wij getrouwd en Sylvia heeft de bruiloft nog een beetje meer perfect gemaakt! Tijdens de ceremonie zong ze “ons” liedje. Een liedje dat ze speciaal gemaakt heeft en dat ons verhaal vertelde. Het was een super mooi moment, zeker omdat het voor heel veel gasten een verrassing was (inclusief Robbert!). Nog steeds als we het liedje horen, krijgen we kippenvel!”

Sylvia Aimee speelt gitaar en zingt live muziek tijdens ceremonie bruiloft
Sylvia Aimee speelt zelfgeschreven nummer over het bruidspaar tijdens de bruiloft van Daniëlle & Robbert

Muziek

Tijdens jullie bruiloft zal ik natuurlijk de nummers spelen die jullie graag willen horen, maar om een idee te krijgen van hoe ik klink hieronder een paar van mijn zelfgeschreven nummers.