IK HEB JE HULP NODIG! | Crowdfunding EP

Hoi!

Wow, ik vind dit best wel spannend. Het lot van iets – voor mij – heel belangrijks in jullie handen leggen. Maar alleen lukt het me op dit moment niet en ik wil ook niet nog jaren wachten met het verwezenlijken van mijn droom. Ik wil er nú voor gaan. Daarom wil ik jou om hulp vragen.

Ik wil een EP gaan opnemen. En als ik iets doe, wil ik het goed doen. Ik wil de best mogelijke opnamekwaliteit, muzikanten, videoclips en een toffe release show met band om het eindresultaat aan jullie te presenteren. Helaas kost het maken van een goede EP geld. Veel geld.

Maar stel je voor dat 5.500 mensen 1 euro zouden geven, dan lukt het gewoon! Samen kunnen we dromen waarmaken! Daarom ben ik een crowdfunding gestart via Talentboek! (KLIK)

Wil jij mij helpen mijn droom waar te maken? Als donateur wordt jij meegenomen in het proces van de EP. Jij zult als eerste via de mail updates ontvangen over de EP. Ook ontvang je exclusieve behind the scenes filmpjes en previews van de opgenomen liedjes. Daarnaast zijn er ook nog, afhankelijk van het bedrag dat je doneert, toffe ‘tegenprestaties’ (denk aan de fysieke gesigneerde EP als hij af is, een ticket voor de release show, een huiskamer concert, een persoonlijk lied speciaal voor jou geschreven, een songwriting les, etc.).

Ik ben je eeuwig dankbaar <3

//www.youtube.com/watch?v=AOggUsW91ec&feature=youtu.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.