Maandoverzicht – April

Weer een maand voorbij! Maar ook deze maand heb ik niet stilgezeten. Ik heb weer veel mooie mensen mogen ontmoeten en genoten van zomerse dagen. Even de hoogtepunten op een rijtje!

Last Man Standing

 

Zoals je misschien niet ontgaan is ga ik op 23 juni op een paal staan met 249 anderen om geld in te zamelen voor een
mentaal gezonde jeugd. Daarnaast heb ik ook de theme song voor dit evenement geschreven! Deze maand ben ik dan ook druk bezig geweest met dit nummer opnemen en de dingen regelen die daarbij komen kijken (iets met een gospelkoor!). Op 19 april gingen we de palen uittesten en promofilmpjes opnemen voor het evenement. Wil je ook een bijdrage leveren aan dit evenement, en nog belangrijker aan een mentaal gezonde jeugd? Doneer geld via mijn actiepagina (ik zit op 62% van mijn doel!)

Proud2BMe

Proud2BMe is een hulpverlenings-website voor mensen met een eetstoornis, of andere gerelateerde mentale problematiek. Tijdens mijn eetstoornis was ik vaak op deze website te vinden en dat heeft ontzettend geholpen! Ik was daarom ook vereerd toen ze mij op hun kantoor uitnodigde. Ik mag de soundtrack gaan schrijven voor Proud2BMe! Er is nog geen deadline, dus ik weet nog niet wanneer jullie dit nummer kunnen verwachten, maar het komt eraan!

LIEDCADEAU.NL

Deze maand is het eerste lied wat ik geschreven heb voor LIEDCADEAU.NL online gekomen! Ik mocht een lied schrijven over het leven van Demi. Demi heeft een ongeneeslijke progressieve spierziekte waardoor zij niet oud zal worden. Ondanks dat is ze positief, dankbaar en geniet ze van het leven. Een inspiratiebron voor ons allemaal!

Ook heb ik voor het eerst een lied persoonlijk afgeleverd. Wat was dat een bijzondere ervaring! Het is heel intiem om een liedje voor twee mensen te spelen en helemaal als dat liedje ook nog eens speciaal voor hen geschreven is. Het herinnerde mij eraan waarom ik muziek maak. Die momenten dat je ziet dat je muziek anderen raakt, dat is het allermooiste wat er is. Dit verhaal en dit liedje komt binnenkort ook online!
Wil je ook een lied cadeau geven, aan jezelf of aan iemand anders? Ga naar liedcadeau.nl

Samen schrijven

Deze maand heb ik voor het eerst mogen ervaren hoe het is om muziek samen te schrijven, met niemand minder dan Jordi Martin. Normaal gesproken ben ik iemand die het moeilijk vind om ideeën te laten horen als deze nog niet af zijn. Samen schrijven is dan best een uitdaging, maar het is mij heel goed bevallen! We hebben een super mooi nummer geschreven ‘That’s How You Know’ en een tweede nummer is in de maak! Hopelijk kunnen we het nummer snel gaan opnemen en met jullie delen!

Optredens: Mooie Noten en Straatvermaak festival

Deze maand stond ik twee keer op het podium. Op 2 april tijdens de eerste voorronde van Mooie Noten. Het was de eerste keer in een lange tijd dat ik weer eens meedeed aan een wedstrijd en wat is dat toch naar eigenlijk.. Aan de ene kant is het een mooie manier om nieuwe mensen te ontmoeten, maar het idee dat je beoordeeld wordt maakt het toch ineens heel erg griezelig. Ik heb daar afgezworen om ooit nog met een muziekwedstrijd mee te doen, want muziek is geen wedstrijd. Ik ben benieuwd of ik me daar aan ga houden, want ik ben ergens ook wel competitief ingesteld. Het optreden ging redelijk goed al was ik wel ongekend nerveus en rillerig. Ik was niet door, maar dat is oké! 🙂

Ik speelde ook voor het eerst op straat deze maand! Ik had nog nooit ervaren hoe het is om straatmuzikant te zijn en het viel me helemaal niet tegen! Het was super mooi weer en ik vond de interactie met voorbijgangers heel erg leuk. Het is wel vermoeiend om zo’n lange tijd boven het winkelend publiek uit te zingen, maar het was het waard!

En dan is het nu tijd voor mei.. Een paar dingen die ik zeker weet over mei: Ik word op 5 mei 22 jaar oud, op 13 mei treed ik op in Zwolle en de tweede single wordt afgerond en klaargemaakt voor release!! De rest laat ik op mijn pad komen. Tot volgende maand!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *