Maandoverzicht – Juni

We zijn alweer op de helft van 2018! De tijd lijkt voorbij te vliegen en dan is het extra belangrijk om even stil te staan en mezelf eraan te herinneren wat ik allemaal heb gedaan om dichterbij mijn droom te komen. Het was weer een drukke maand!!

Release Last Man Standing!

Op 23 juni stond ik 6 uur lang op een paal om geld op te halen voor een mentaal gezonde jeugd én ik lanceerde het nummer ‘Last Man Standing’ live tijdens dit evenement. Direct daarna was het nummer overal verkrijgbaar (Spotify, Apple Music, YouTube, iTunes, etc.). Ik ben heel erg dankbaar voor de mooie reacties die ik erop ontvangen heb! Luister het nummer en voeg hem toe aan je playlist als je dat nog niet hebt gedaan!

 

Voorprogramma Esmée Denters in Melkweg Amsterdam

Het lijkt nog wat onwerkelijk allemaal, maar op donderdag 28 juni had ik mijn allereerste optreden in Melkweg Amsterdam (en hopelijk niet de laatste!). Een week daarvoor kreeg ik te horen dat ik het voorprogramma van Esmée Denters mocht doen, wat een eer! Ontzettend dankbaar ben ik voor de kans die ze mij gegeven heeft en voor de hulp die ik hierbij heb gekregen van Roel van Moll (drummer) en Jip de Graaf (zanger/gitarist/songwriter). Met zijn allen hebben we er een hele mooie avond van gemaakt! Tot de volgende keer Melkweg.

Talent Centraal weekend

Aan het begin van de maand mocht ik met alle talenten van Talent Centraal op werkweekend. We kregen inspirerende workshops en hebben gewerkt aan onze identiteit en doelen. Mijn doelen liggen bij mijn muzikale identiteit vinden en dit doorvoeren in alles wat ik doe. Daarnaast wil ik gaan kijken naar financiële mogelijkheden, zoals crowdfunding. Ook zal ik zo veel mogelijk meepikken van de andere thema’s die aan bod zullen komen tijdens de komende maanden. Het was een topweekend!

Dalisay Recovery

Op 16 juni had ik een hele bijzondere opdracht voor LIEDCADEAU.NL. Ik heb een liedje mogen schrijven voor de bijzondere stichting Dalisay Recovery. De stichting is opgericht door de familie van Dalisay. Het is nu ruim een jaar geleden dat Dalisay de strijd tegen anorexia opgaf en een einde aan haar leven maakte. Haar familie heeft dit verdriet omgezet in kracht om anderen met deze ziekte te helpen. Ik had de eer om een liedje voor hen en voor de stichting te mogen schrijven. Ik heb het nummer tijdens de eerste open dag voor het eerst laten horen: een emotionele maar mooie ervaring. Het optreden en de dag is op beeld vastgelegd en zal binnenkort met de wereld gedeeld worden! Ik ben deze dag ook ambassadeur geworden van de stichting, omdat ik het prachtig vinden wat ze doen en hier graag zo veel mogelijk bij zal helpen!

En de rest

Maar dat is nog niet alles! Vanaf 15 juni ben ik officieel zzp’er! Ik heb deze maand diverse andere optredens gehad: Heerhugowaard A Life, Hoornse Stadsfeesten en Hoorn WijkKijk. Mijn webshop is officieel gelanceerd (dat betekent dat je nu een super toffe tote bag kan bestellen! Gratis verzenden met de code ‘gratisverzenden’). En ik heb samen met Lars van de BNN serie #TRUESELFIE zo’n 60 minuten aan beeldmateriaal opgenomen. Het is nogal een werkje om dit allemaal te editten, maar binnenkort komt dus een seriereeks online samen met Lars, waarin we het gesprek aangaan over de verschillen en overeenkomsten tussen depressies en eetstoornissen. Naast dit alles ben ik ook gewoon ruim drie dagen per week aan het werk bij stichting Wij Zijn MIND.

Al met al een ontzettend drukke, maar leuke maand! Door alle drukte ben ik er niet aan toe gekomen om mijn wekelijkse vlogs te maken, maar dit ga ik absoluut snel weer oppakken, want ik blijf vloggen gewoon heel erg leuk vinden!

Juli zal in het teken staan van werk, uitvogelen hoe ik mijn administratie als zzp’er op orde krijg en houd en vakantie!! Ik ga een van mijn dromen uit laten komen: Ik ga naar music city Nashville! Ken jij toevallig muzikanten in Nashville? Laat het me weten want ik wil heel graag mensen ontmoeten daar en samen muziek maken 😀

Maak er een mooie maand van en tot snel! Liefs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *