Maandoverzicht – Maart

Wat gaat het jaar snel, nu al! Maar als ik dan even stilsta en terugkijk op wat ik in de afgelopen maand allemaal heb mogen meemaken, ben ik ontzettend dankbaar.

Nieuwe drummer

Ik heb Roel, mijn nieuwe studiodrummer, mogen ontmoeten, die ervoor zorgt dat de opnamen van mijn liedjes/ep/cd/singles sneller zullen gaan verlopen.

Live video’s

Ik heb samen met Glenn van Evolution Studios hele mooie live video’s opgenomen van eigen nummers, die binnenkort een voor een online zullen komen, zodat jullie in ieder geval wat nieuwe muziek hebben, totdat er weer officieel muziek gereleased wordt.

Dalisay Recovery

Ik heb op de benefietavond van de stichting Dalisay Recovery mogen spelen. Dit was een ontzettende eer en ik kijk hier nog steeds met een warm gevoel op terug. Dalisay heeft nog geen jaar geleden een eind aan haar leven gemaakt, omdat ze de strijd met haar eetstoornis niet langer kon verdragen. Ze was veels te jong en veels te mooi, van binnen en van buiten. Haar familie heeft kort hierna een stichting opgericht om hulp te bieden aan anderen die met deze ziekte kampen. Waar ze die kracht vandaan halen? “Omdat we willen dat het niet voor niets is geweest”, aldus Patricia de Boer, moeder van Dalisay. Patricia had mij kort nadat ‘Stories’ uit was gemaild, omdat ze mij wilde vertellen dat het haar zo geraakt had. Even later mailde iemand anders mij over de benefietavond en spraken wij af Patricia te verrassen met een optreden van mij. Tijdens onze eerste ontmoeting stonden we allebei met een brok in onze keel en tranen in onze ogen, ik op het podium en zij voor het podium. Ik ben heel blij dat ik iets heb mogen bijdragen en hoop dit nog meer te kunnen doen in de toekomst!

Wij Zijn Mind & Last Man Standing

Ook heb ik deze maand een hele bijzonder ontmoeting gehad met Iris Nijkamp van de stichting Wij Zijn Mind. Zij zetten zich in voor de psychische gezondheidszorg in Nederland. We hebben een heel fijn gesprek gehad en mooie plannen gemaakt. Op 23 juni zal ik tijdens het evenement Last Man Standing opstaan voor een mentaal gezonde jeugd. Ook zal ik de themesong voor deze dag schrijven. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Traveler

Daarnaaast heb ik ook even lekker mogen ontspannen. Ik ben met twee van mijn beste vriendinnen naar het Country2Country Festival in Glasgow geweest en heb samen met mijn ouders ruim twee weken met een camper door West-Amerika mogen crossen (zie vlog deel 1, deel 2 en deel 3)! Tijdens deze reis door Amerika heb ik een nummer uit de oude doos getrokken en hier een kleine videoclip bij gemaakt. Aftermovie en videoclip in รฉรฉn!

3FM #trueselfie

3FM heeft een portet met mij opgenomen voor de themaweek #trueselfie. Tijdens deze themaweek proberen zij taboes bespreekbaar te maken en aan mij de eer om het te hebben over eetstoornissen. Ook heb ik mijn liedje voor ze mogen zingen. Ik vond het heel erg spannend en natuurlijk zijn er achteraf altijd dingen die ik anders had willen zeggen, maar al met al ben ik heel erg trots en tevreden!

Terug van vakantie had ik wat moeite met terugkomen in het ritme van het echte leven. Therapie weer oppakken, het gevecht met mezelf weer aangaan, mezelf motiveren om weer net zo hard te gaan werken aan mijn droom als hiervoor en dealen met het niet weten of ik hier ooit mijn brood mee zal kunnen verdienen. Maar ik geef niet op!