Maandoverzicht – Mei

Hiep hiep hoera! Het jaar 2018 is alweer vijf maanden oud en ik ben op 5 mei 22 jaar oud geworden. Het was een heerlijke dag. Wat hebben we mooi weer gehad de afgelopen maand!! En wat is er weer veel gebeurd, lees maar mee..

Talent Centraal

Deze maand kreeg ik te horen dat ik ben geselecteerd voor het talentenprogramma Talent Centraal! Talent Centraal is een initiatief van ABN Amro. Samen met zo’n 20 andere sport-, kunst- en cultuurtalenten krijg ik de komende 8 maanden begeleiding in verschillende belangrijke thema’s. We gaan aan de slag met mijn eigen leervragen en doelen. Op 14 mei vond de kick-off plaats in het Johan Cruijff Stadion. Het programma gaat mij geen betere zangeres of liedjesschrijver maken, maar het gaat mij wel helpen met alles wat daarbij komt kijken: mentale weerbaarheid, identiteit, pers, geldzaken, etc. Ik heb er heel veel zin in om met en van de andere talenten te leren!

Nieuwe muziek

De afgelopen maand heb ik hard gewerkt aan nieuwe muziek. Zo worden de puntjes op de i gezet voor de volgende single Not Going Anywhere, die waarschijnlijk begin augustus uitgebracht zal worden (inclusief videoclip!!). Ook was ik bij het Conservatorium van Haarlem, waar Roel van Moll de drums ingespeeld heeft voor een nieuwe track. Ook de titelsong voor Last Man Standing is bijna af; op 30 mei was ik samen met Glenn van de Wiel in Amersfoort bij Yaron Gospel om de hun partij op te nemen. Op dit moment wordt het nummer gemixt, zodat we het eindresultaat op 23 juni aan jullie kunnen laten horen!

Last Man Standing campagne

Om ervoor te zorgen dat er zo veel mogelijk aandacht komt voor het evenement Last Man Standing (en dat alle 250 palen bemand zijn) is er een prachtige campagne gemaakt, waar ik aan mee mocht doen. Check het eindresultaat!

LIEDCADEAU.NL

Afgelopen maand heb ik maar liefst drie liedjes voor liedcadeau.nl met jullie mogen delen! Check de afspeellijst op YouTube.

Parttime baan

Van alleen muziek leven blijft op dit moment nog even een onmogelijke opgave. Gelukkig is er iets heel moois op mijn pad gekomen! Per 1 juni werk ik twee dagen per week voor stichting Wij Zijn Mind. Een stichting die zich inzet voor de mentale gezondheidszorg in Nederland. Zo kan ik niet alleen met mijn muziek taboes omtrent mentale problemen doorbreken, maar ook via deze weg! Een baan die heel dicht bij mijn hart ligt.

Juni wordt een hele leuke maand, waarin je genoeg kansen krijgt om me in het wild te spotten! Zo treed ik 16 juni op in Medemblik en in Hoorn, op 23 juni in Schellinkhout tijdens Last Man Standing. Houd de concertagenda in de gaten!

1 gedachte op “Maandoverzicht – Mei”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *