Samen met MIND staan voor een mentaal gezonde jeugd!

Met mijn muziek probeer ik taboes te doorbreken en mentale problemen bespreekbaar te maken. Dit doe ik omdat er tegenwoordig ontzettend veel jeugd te kampen heeft met mentale problemen. Een mentaal gezonde jeugd is natuurlijk het einddoel, maar om dit doel te bereiken is het vooral heel erg belangrijk dat degenen met mentale problemen zich gezien, gehoord en begrepen voelen. Om mentaal gezond te worden, moeten zij eerst voelen en zien dat ze niet alleen zijn en dat er niets is om zich voor te schamen. Mentale problemen kunnen iedereen overkomen en daar kies je niet voor.

Kort geleden werd ik benaderd door wijzijnMIND.nl, omdat zij eenzelfde visie hebben als ik over psychische gezondheid. Zij vertelde mij over hun jaarlijkse evenement Last Man Standing, waarbij 250 mensen zo lang mogelijk op een paal in het Markermeer gaan staan om geld op te halen voor de psychische gezondheidszorg in Nederland. Dit jaar staan zij op 23 juni voor een mentaal gezonde jeugd.

De actie sprak mij meteen aan en ik heb besloten de uitdaging aan te gaan! Door op te staan voor mentaal gezonde jeugd hoop ik een voorbeeld te kunnen zijn, een inspiratiebron en een motivatiebron.

Wil je mij supporten bij deze uitdaging en je steentje bijdragen aan een mentaal gezonde jeugd? Dan kan je via mijn actiepagina geld doneren. Alle beetjes helpen!

Wil je zelf in actie komen? Dat kan natuurlijk ook! Kom gezellig samen met mij op een paal staan en haal geld op voor dit mooie doel.  Je kan ons ook komen aanmoedigen op de dag zelf. Er zal een soort festival terrein gebouwd worden met foodtrucks en optredens (misschien zie je mij nog spelen!). Hopelijk tot dan!

Kijk voor meer informatie op www.lastmanstanding.nl

Zie hier de aftermovie van vorig jaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *