‘Stories’ out now + Lyric Video!

Yes! Het is eindelijk zover! Ik mag mijn single ‘Stories’ delen met de rest van de wereld!

Al in juni 2017 schreef ik het nummer en vanaf juli ben ik samen met Glenn van de Wiel van Evolution Studios bezig geweest om het nummer te produceren en op te nemen. Eind september werd de opname naar Nick Jongejan gestuurd, die de mix en master van het nummer gedaan heeft. Op 11 oktober ontving ik de definitieve versie van ‘Stories’ in mijn mailbox.

Ik had het nummer destijds al uit kunnen brengen, maar ik besloot het serieus aan te pakken. Het nummer betekent veel voor mij en zoals de titel doet vermoeden zit er een verhaal achter. Ik wilde dit nummer volledig tot zijn recht laten komen en alle tijd nemen om onder andere een lyric video en een music video te maken.

Nu is het moment daar. ‘Stories’ is te vinden in alle online stores en op alle online streaming services! Voeg het nummer dus snel toe aan je afspeellijsten, als je mij wilt supporten 🙂 (iTunes, Spotify, Apple Music, Amazon, Google Play)

Lyrics

Jamie de Ronde, Simon van Nispen & Lucas Westerweele maakten een prachtige lyric video voor het nummer. ‘We all have a story‘, daar gaat het nummer over. Ik kom uit een moeilijke periode, waarin ik niet lekker in mijn vel zat. Het eerste couplet kwam in mij op toen ik op de fiets zat en ik me gelukkig voelde. Tegelijkertijd had ik inmiddels ook geleerd dat je je niet altijd gelukkig kan voelen. Het leven kent ups en downs en we maken allemaal heftige dingen mee, die ons maken tot wie we zijn.

Zelf heb ik me heel lang geschaamd voor het feit dat het niet goed ging met mij. Ik had het gevoel dat iedereen om mij heen gelukkig was en stappen maakte terwijl ik stil bleef staan. Ik zag alleen de maskers van anderen en zette zelf ook mijn masker op. Totdat ik op een gegeven moment niet langer kon doen alsof en ik mijn masker voorzichtig afzette. Toen ik begon te delen hoe ik me écht voelde en hoe het écht met mij ging, bleken degene van wie ik dacht dat ze het allemaal voor elkaar hadden ook niet zo perfect en gelukkig te zijn. Ook zij hadden onzekerheden, angsten en een eigen verhaal.

De boodschap van het nummer is eigenlijk dat iedereen een verhaal heeft als je verder kijkt dan de buitenkant. Velen van ons lopen met een last op hun schouders, die niet verlicht wordt omdat we ons schamen en het niemand durven te vertellen. De enige manier om schaamte te overwinnen is echter om die schaamte uit te spreken. Ik wil je uitdagen je niet te schamen voor jouw verhaal, maar dit te delen met anderen. Het zal ons met elkaar verbinden. Je bent niet alleen. <3

Wat mijn verhaal is? Dat zal ik heel snel met jullie delen.

1 gedachte op “‘Stories’ out now + Lyric Video!”

  1. Trots op je dat je je masker heeft afgezet en jouw kwetsbaarheid durft te tonen aan de wereld. Ieder moet zijn eigen hobbelige pad volgen….Je bent nooit alleen xxxx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *