Huiskamerconcert singer-songwriter Sylvia Aimee

Huiskamerconcert

Een huiskamerconcert is de perfecte manier om op een gezellige, persoonlijke en intieme manier te genieten van live muziek. Mijn naam is Sylvia Aimee. Ik ben singer-songwriter en doe niets liever dan verhalen vertellen en verbindingen maken aan de hand van muziek. Ik heb op veel mooie podia mogen staan, maar eigenlijk is niets leuker dan de intimiteit en sfeer van een huiskamerconcert. Ik sta te popelen om jouw huiskamer om te toveren tot concertpodium!

Wat is een huiskamerconcert?

Een huiskamerconcert is een intiem, onversterkt, akoestisch optreden in een, je raadt het al, huiskamer. Het publiek bestaat meestal uit 10 tot 35 mensen. Bij meer mensen wordt het lastiger om de intieme sfeer te behouden. Ik speel tijdens een huiskamerconcert meestal twee keer 30 minuten, waarbij ik zelfgeschreven nummers afwissel met bekende covers. Welke covers dit precies zijn, gaat in overleg met degene die het huiskamerconcert organiseert. Tijdens het spelen vertel ik leuke en soms kwetsbare anekdotes over de inspiratie achter de nummers. Dit alles bij elkaar zorgt voor een persoonlijke en intieme ervaring.

Prijs: 175,- euro

Voor meer informatie of het boeken van een huiskamerconcert kun je mij mailen, bellen of whatsappen (0649704596). Hopelijk tot snel in jouw huiskamer!

Ervaringen

“Ik vind het mooi hoe je ons mee hebt genomen in je persoonlijke verhaal. Ik ben enorm onder de indruk van hoe kwetsbaar je je opstelt in je nummers en je verhaal. Veel respect daarvoor! Een inspiratie voor velen wat mij betreft! Na afloop van het huiskamerconcert zei iemand tegen mij: “Ik was vergeten hoe mooi en belangrijk muziek voor mij is”. Dat compliment is helemaal voor jou. Jouw muziek heeft ons hart gestolen.

– Hugo & Janneke

“Sylvia heeft ons 2020 muzikaal ingeleid met een hartverwarmend huiskamerconcert. Zuivere zang en een mooi verhaal. Een heel gaaf huiskamerconcert. Wij hebben erg genoten, en praten er nog steeds over.

– Arne & Lyanne