Sylvia Aimee artist coaching, songwriting coaching, muziektherapie

Loop je vast in het behalen van je doelen? Of weet je nog niet precies wat die doelen zijn? Wil je beter worden in wat je doet en hier gestructureerd samen met iemand aan werken? Mijn naam is Sylvia Aimee, ik ben singer-songwriter en ik help je graag om verder te komen aan de hand van muziek coaching!

Songwriting coach

Wil jij beginnen met liedjes schrijven of nog beter worden als songwriter? Samen gaan wij werken aan jouw songwriting skills. Ook kun je een ‘song check’ sessie inboeken, waarbij we samen kijken naar een liedje wat je al geschreven hebt en het perfectioneren. We kijken of er geen taalfouten in het liedje zitten en we kijken of het misschien nog beter kan. De perfecte manier om je liedje klaar voor de studio te maken!

Artist Coach

Artiest zijn is veel meer dan alleen goed kunnen zingen en/of schrijven. Er komt veel meer bij kijken. Wie ben jij als artiest? Waarom doe je wat je doet? Hoe profileer je jezelf op social media? Wat zijn jouw doelen en welke stappen moet je zetten om deze doelen te bereiken? Hoe ga je met je tijd om? Welke prioriteiten stel je? Deze vragen en meer komen aan bod bij Artist Coaching.

Muziektherapie

Muziek maken en schrijven kan veel wonden helen. Het heeft mij geholpen bij het herstellen van mijn depressie en eetstoornis. Je hoeft er geen muziekwonder voor te zijn. Iedereen kan profiteren van de helende kracht van muziek. Ik help je er graag bij. Samen proberen we een plek te vinden voor jouw emoties in de muziek, op een manier die voor jou werkt.

De kosten van een muziekcoaching- of muziektherapie-sessie is 50 euro voor 1 uur of 70 euro voor 1,5 uur. Neem contact met mij op door te mailen.