Over mij

Sylvia Aimee

Eerlijke country/pop, recht uit het hart.

Bio

Sylvia Aimee is een 24-jarige new country singer-songwriter uit Amsterdam. Ze schrijft country/popliedjes, geïnspireerd door artiesten als Ilse DeLange en Taylor Swift. Ze trad onder andere op bij De Wereld Draait Door en 3FM, nam twee singles op in Nashville, deed mee aan het televisieprogramma De Beste Singer-Songwriter van Nederland en bracht in oktober 2019 haar EP ‘Superhero’ uit. Sylvia schrijft liedjes om haar eigen ervaringen, gedachten en gevoelens een plek te geven. Sinds muziek haar heeft geholpen bij het overwinnen van mentale problemen, is ze vastberaden taboes te doorbreken en te schrijven over de dingen die we niet altijd durven te zeggen. Haar liedjes zijn persoonlijk en herkenbaar. Met haar enthousiasme en kwetsbaarheid, hoopt ze het publiek te kunnen raken.

De single ‘Cry With Me’ werd al meer dan 160.000 keer gestreamd via Spotify en de EP ‘Superhero’ is nu overal te beluisteren.

Electronic Press Kit

Diensten

Sylvia is op veel manieren inzetbaar, zoals voor een huiskamerconcert, persoonlijk op maat gemaakt lied, singer-songwriteravond, bruiloft, begrafenis, spreker, coaching en nog veel meer. Bekijk alle diensten hier.