Over mij

Sylvia Aimee

Country Pop met een verhaal.

Bio

Sylvia Aimee is een Nederlandse singer-songwriter en coverzangeres uit Noord-Holland. Als coverzangeres speelt ze op bruiloften, cruiseschepen en anders soort speciale gelegenheden. Naast optreden met bekende covers schrijft ze Country Pop nummers geïnspireerd door artiesten als Taylor Swift en Ilse DeLange. Ze trad al op bij De Wereld Draait Door en 3FM en deed mee aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland, waarin Giel Beelen vertelde haar nummer niet uit zijn hoofd te kunnen krijgen en Sanne Hans (Miss Montreal) haar “ontwapenend” noemde. En dat vat Sylvia’s muziek goed samen: catchy melodieën met kwetsbare songteksten.

In oktober 2019 bracht ze haar debuut-EP Superhero uit, waarmee ze in de officiële Spotify-playlist New Music Nashville belandde. De in Nashville opgenomen single Cry With Me werd al meer dan 180.000 keer gestreamd op Spotify. En in juni 2023 was daar haar tweede EP Identity. De single van deze EP is lovend ontvangen in de country scene. Zo werd Friends geplaatst in Spotfy’s editorial playlist Fresh Finds Country & was Friends song of the week bij UK radiostation Country Line Radio.

Sylvia schrijft liedjes om haar eigen ervaringen, gedachten en gevoelens een plek te geven. Sinds muziek haar heeft geholpen bij het overwinnen van mentale problemen, is ze vastberaden taboes te doorbreken en te schrijven over de dingen die we niet altijd durven te zeggen. Met haar kwetsbaarheid, raakt ze de gevoelige snaar bij het publiek.

Diensten

Sylvia is op veel manieren inzetbaar, zoals voor een huiskamerconcert, persoonlijk op maat gemaakt lied, singer-songwriteravond, bruiloft, begrafenis, spreker, coaching en nog veel meer.