Livemuziek bruiloft ceremonie akoestisch

Akoestische Livemuziek Bruiloften

Akoestische Livemuziek tijdens de Ceremonie van je bruiloft: Persoonlijk en intiem

Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar akoestische livemuziek voor tijdens de ceremonie, ontvangst of receptie van je bruiloft? Mijn naam is Sylvia Aimee en ik ben een singer-songwriter / zangeres die de mooiste dag van je leven met heel veel liefde nog een beetje mooier maakt.

mogelijkheden livemuziek

De mogelijkheden zijn eindeloos:

  • Livemuziek tijdens de huwelijksceremonie: De door jullie gekozen liedjes (meestal is er tijdens een ceremonie ruimte voor 3 à 4 nummers) live gespeeld met gitaar en zang tijdens de ceremonie. Kosten: €399,-

  • Livemuziek tijdens een gekozen deel van jullie mooiste dag: Gezellige livemuziek voor op de achtergrond kan tijdens elk moment van de bruiloft. Bijvoorbeeld tijdens het ontvangst, de ceremonie, de receptie, het taartmoment, het feest, etc. Ik speel maximaal 2 uur een mix van bekende, sfeervolle covers (top-40, pop, country etc.) Kosten: €399,-

  • Persoonlijk lied: Jullie liefdesverhaal vereeuwigd in een lied speciaal voor en over jullie geschreven. Jullie liefdeslied kan live gespeeld worden tijdens jullie bruiloft. Ook kan het nummer professioneel opgenomen worden, zodat deze bijvoorbeeld in de trouwvideo gebruikt kan worden en jullie voor altijd een aandenken hebben. Kosten: v.a. €250,-

Een bruiloft is maatwerk, daarom kunnen de prijzen nogal uiteenlopen. Prijzen zijn onder andere afhankelijk van hoelang ik zal spelen / aanwezig zal zijn, hoeveel nummers ik van tevoren moet instuderen en op welke locatie de bruiloft is. Ook kunnen bovenstaande pakketten gecombineerd worden met een bijpassende korting.

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kun je mij mailen, bellen of whatsappen (0649704596). Ik denk graag met jullie mee!

Gelukkige bruidsparen

April & Joep

“Wij hadden Sylvia gevraagd om tijdens onze bruilofts ceremonie een nummer te zingen. Toen ze deze ook nog eens zelf schreef naar aanleiding van ons verhaal was het sprookje helemaal compleet. Ze heeft een diepe indruk achter gelaten bij ons en onze gasten. Zo ontzettend mooi gezongen. Het was onwijs romantisch en perfect voor onze ceremonie.”

Sylvia Aimee tijdens bruiloft April en Joep
Sylvia Aimee speelt een op maat geschreven nummer over het bruidspaar tijdens de bruiloft van April & Joep
Foto: Shauni Hartland Fotografie

Nicky & Koen

Op de bruiloft van Nicky & Koen mocht ik zowel tijdens de ceremonie spelen als tijdens de receptie en het moment van de eerste dans. Als kers op de taart hadden de ouders van het bruidspaar een op maat geschreven lied cadeau gegeven!

“Je liedjes hebben ons echt geraakt en maakten het helemaal af. We waren ook zo verrast met het zelfgeschreven nummer. We hebben het liedje nog regelmatig geluisterd en zijn elke keer weer ontroerd.”

Nicky en Koen bruidspaar livemuziek
De eerste dans op akoestische livemuziek

Daniëlle & Robbert

“Afgelopen mei zijn wij getrouwd en Sylvia heeft de bruiloft nog een beetje meer perfect gemaakt! Tijdens de ceremonie zong ze “ons” liedje. Een liedje dat ze speciaal gemaakt heeft en dat ons verhaal vertelde. Het was een super mooi moment, zeker omdat het voor heel veel gasten een verrassing was (inclusief Robbert!). Nog steeds als we het liedje horen, krijgen we kippenvel!”

Sylvia Aimee speelt gitaar en zingt live muziek tijdens ceremonie bruiloft
Sylvia Aimee speelt zelfgeschreven nummer over het bruidspaar tijdens de bruiloft van Daniëlle & Robbert

Over Sylvia Aimee

Sylvia Aimee is een 24-jarige zangeres en liedjesschrijver. Met haar eerlijke, kwetsbare teksten en authentieke stem weet ze de gevoelige snaar te raken. Ze trad op bij De Wereld Draait Door, 3FM en in het voorprogramma van Esmée Denters. Ook nam ze verschillende singles op in Nashville.

Voor haar eigen studioprojecten maakt Sylvia country-pop nummers, maar haar cover repertoire is van alle markten thuis: The Beatles, Queen, Boudewijn de Groot, Ed Sheeran, Maroon 5. Alles is mogelijk!

Muziek

Tijdens jullie bruiloft zal ik natuurlijk de nummers spelen die jullie graag willen horen, maar hieronder een aantal voorbeelden van nummers die populair zijn op bruiloften.