Sylvia Aimee live muziek events boeken

Events

Sylvia Aimee is een veelzijdige singer-songwriter die allerlei verschillende soorten events kan voorzien van live muziek. Denk aan singer-songwriter avonden, bedrijfsfeesten, festivals, achtergrondmuziek, maar ook verjaardagsfeesten, uitvaarten en bruiloften.

Over Sylvia Aimee

Sylvia Aimee is een singer-songwriter uit Amsterdam. Naast haar zelfgeschreven muziek, speelt ze ook bekende covers. Qua genre moet je denken aan top-40, country en pop, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Ilse DeLange. Ze is solo in te zetten (met gitaar) of met (akoestische) band: drums/percussie, bas, toetsen, gitaar.

Uniek aan Sylvia is dat ze ook nummers op maat kan schrijven voor bijzondere gelegenheden als bruiloften, uitvaarten of verjaardagsfeesten. Het perfecte, intieme en persoonlijke cadeau.

Ze trad onder andere op bij De Wereld Draait Door en 3FM, nam twee singles op in Nashville, deed mee aan het televisieprogramma De Beste Singer-Songwriter van Nederland en bracht in oktober 2019 haar EP ‘Superhero’ uit. De single ‘Cry With Me’ werd al meer dan 160.000 keer gestreamd via Spotify.

Voor meer informatie en boekingen kunt u mailen, bellen of whatsappen (06-49704596).

Videoclip van het nummer “Wanted” – Sylvia Aimee

Sylvia Aimee als spreker

Sylvia is ook in te zetten als publiek spreker over kiezen voor datgene wat je gelukkig maakt, mentale problemen overwinnen (Sylvia heeft te maken gehad met depressie en een eetstoornis: orthorexia/boulimia), doelen behalen, dromen najagen en de helende kracht van muziek en een passie hebben.

Video uit 2018 waarin Sylvia Aimee vertelt over haar mentale problemen en hoe ze deze heeft overwonnen.

Voor meer informatie en boekingen kunt u mailen, bellen of whatsappen (06-49704596).